Oh, God! Am I pregnant?
|
03 Sep 2012, 23:09
|||
|
|||
ooc: Lexie, am presupus ca erai profa la momentul intamplarii actiunii si ca Pearl te stia. Daca nu e ok, modific, just PM me...
bic:"Miss Stryder?" intreba cand isi dadu seama ca cea care fusese adusa in salon nu era nimeni alta decat profesoara de potiuni. O privi cu ochi mari, dar inainte sa o poata intreba daca se simtea bine si cu ce ocazie pe la spital, aceasta paru ca il recunoaste pe nou-venit, asa ca nu le intrerupse conversatia. Isi muta in schimb atentia catre individul gravid din patul de langa, care dupa ce picurase putin sarcasm, reusise sa o faca pe asistenta sa il bage in seama si sa se ocupe de el. "Pearl Lancaster" se prezenta, si intinse mana, dar distanta dintre paturi era prea mare ca sa ajunga sa i-o stranga pe a lui, si cum nu avea de gand sa se dea jos din pat isi dadu seama ca arata hilar si se retrase. Chicoti cand ii auzi aluzia la Victor Hugo, si decise ca, daca chiar era un betivan notoriu, macar era unul citit. "Pacat. Mi-ar fi placut sa iau parte la o asemenea nastere. Ar fi ceva unic" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|