damn their killing, damn their lies
|
03 Sep 2012, 23:24
|||
|
|||
"**** **** *** **** ** **..." ii replica, deloc impresionat, fara sa-si ridice ochii din friptura. "Atat de eficienti incat au uitat ce aveau de facut in momentul in care i-ai ******** din bagheta, boule. Iar adaca mergi sa o vizitezi pe mama, transmite-i salutari si zi-mi sa-ti transmit de pe acum condoleante, pentru ca risc sa nu te mai vad vreodata." "Si in al treilea rand" ii zise, ridicand furculita la nivelul ochilor, "furculita asta e mai dreapta decat mintea ta sucita." continua sa infulece nestingherit, pana se opri, ca lovit de o revelatie. "Spre deosebire de noi, Miss Lee, dumneatat esti o mironosita plina de figuri si cu prea multi hormoni. Dar las' ca te rezolva al nostru prieten comun" ii zambi draceste cand vazu ca Eric nu pierduse timpul si deja trecuse la actiune. Spectacolul parea sa devina interesant. Canapea, semintuneri, hormoni...de ce ii aducea asta aminte de niste filmulete incuiate? ooc: Deoarece mi s-a adus la cunostinta ca limbajul meu deranjeaza unii useri, anumite replici vor fi scrise in totalitate in ****. Daca cineva citeste si este interesat, desi ma indoiesc, am sa ii le trimit in privat. Multumesc, la revedere. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|