|
|
Thread Rating:
- 1 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
normal is just an illusion
|
04 Sep 2012, 17:46
|
|
Raphael Olivier
|
RP Posts: 191
Casa: Niciuna
Galeoni: 360
|
|
- Deci Malfoy isi daduse seama. Ceea ce nu era bine. Acum mai aflase si ca fratele sau avea inclinatii cu totul deosebite. Si cu fiica si cu tata? Auzise de mama si fiica, dar tata...era deja...Se incrunta, gandindu-se ca Mary Anne nu ii daduse niciodata de inteles ceva de genul, insa nici sora lui nu stia foarte multe. Victor nu era chiar genul de persoana care sa se apropie de cineva.
"Bine, Malfoy, nu sunt Victor. Sunt Raphael. Spune-mi Ra sau God/Zeu, asa ma cunoaste toata lumea"
Se gandi o clipa la intrebarea lui si abia dupa cateva secunde ii raspunse.
"Nu e vorba ca mi-e dor de el. Doar ca...stii tu, sunt curios sa-l intalnesc. Am auzit ca e un geniu si toate alea. Si, in plus, suntem amandoi nebuni, suntem gemeni, si am nevoie de un pat mai bun. Iar bona care m-a intretinut pana la majorat a murit."
Se intreba de ce ii dadea explicatii, insa stia ca omul asta il putea ajuta. Avea nevoie sa-l gaseasca pe Victor. Poate avea nevoie de el, dar nu vroia sa accepte asta.
i am death, the destroyer of world
![[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif)
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|