I can't take it any longer
|
04 Sep 2012, 20:45
|||
|
|||
Izbucnise intr-un ras fals. Bineinteles ca s-a lovit la cap. Era evident,nu? Mai avea putin si isi scotea creierii pe afara de la durere, dar si de la nervi. Se uitase catre persoana care zacea in pat. De ce i se parea atat de cunoscuta? Sigur, era Odette!
"Normal ca m-am lovit . Nici nu-ti imaginezi ce-am patit. Am vrut sa ma duc in Padurea Interzisa, dar pur si simplu nu mi-am gasit altceva de lucru, caci am fost o idioata si impiedicata de fel numai m-am lovit. Rau,rau,rau am facut!" Brusc simtise o ameteala si o cazatura si auch .. inca o lovitura. Deschise ochii dupa .. o eternitate i se paruse ei. Cine Dumnezeu o puse in pat cand ea stiuse foarte bine faptul ca nu cazuse pe pat, ci pe jos? Isi duse mana la ceafa si era plina de sange. Incepuse sa planga. De ce doar ei i se putea intampla asa ceva? Incepuse sa ii tremure mana, iar durerea nu i se oprea, dimpotriva .. o acapara din ce in ce mai mult. Nu putea sa vada pe nimeni in jurul sau. "Hei.." , reusise Rose sa bajbaie un cuvintel. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
I can't take it any longer - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Sep 2012, 18:49
RE: I can't take it any longer - by Odette B. Malfoy - 04 Sep 2012, 20:37
RE: I can't take it any longer - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Sep 2012, 20:45
|