What are you doing here,sweetie ?
|
04 Sep 2012, 20:48
|||
|
|||
Fantine se bucura mult..era o fantoma tare draguta si foarte sociabila.Sigur ca avea ore, era abia 10 dimineata, orele erau in toi, insa spera ca nu va fi nimic daca chiule si ea citeodata...Se prefacu ca uitase de aceasta intrebare, ignorind-o si spuse pe un ton foarte optimist, necaracteristic ei:
"Mmm, Amanda!Frumos nume!Imi aduce amine de o prietena de la orfelinat, era incuiata, insa asta nu incurca deloc sa imi placa numele ei.De fapt si pe bunica o chema Amanda.Tata mi-a povestit despre ea, murise de tanara...aea foarte frumoasa!Imi aduc aminte de parul ei, ce par frumos avea!...Apoi se pierdu in amintiri , insa isi reveni indata...Eu sunt Fantine, de la Cercetasi, si privi embleme de pe uniforma!Ma bucur sa te cunosc!" Amanda incepu a spune ceva, insa Fantine nu fusese deloc atenta la ceea ce o intreba fantoma.O intreba ceva, se cunostea din tonul vocii... "...si totusi, imi amintesti foarte mult de bunica...semanati foarte mult!" ![]() ![]() ![]() Tutty frutty girl |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
What are you doing here,sweetie ? - by Amanda M. Karren - 02 Sep 2012, 14:09
RE: What are you doing here,sweetie ? - by Fantine Tholomyes - 03 Sep 2012, 21:26
RE: What are you doing here,sweetie ? - by Amanda M. Karren - 04 Sep 2012, 11:50
RE: What are you doing here,sweetie ? - by Fantine Tholomyes - 04 Sep 2012, 20:48
|