|
|
04 Sep 2012, 22:15
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui o spranceana si se sperie al naibi de rau cand il vazu iesind de dupa un colt. Il privi pret de cateva secunde si isi puse mana la inima, zicand:
- Sa nu mai faci asta, niciodata. Si nu ma bucur ca am nimerit-o. Spuse ea inca fiind in acel soc.
Dupa ce se calma il analiza din cap pana in picioare si ca deobicei cum ea era comunicativa intinse mana, zicand:
-Scuze ca m-am rastit asa, dar nu stau bine cu sperieturile. Julieta, iar tu..? Murmura ea privindu-l, defapt nu il mai vazuse niciodata pana acum, nu i se parea cunoscut.
Trasaturile lui nu erau familiare si nici macar cunoscute asa ca se lasa pagubasa cand veni vorba de a mai incerca sa il distinga sau sa-l recunoasca.
Isi puse mainile incrucisate la piept si se trase mai incolo sub un acoperis de la un magazin observand ca incepea sa ploua abundent si picurii de ploaie cadeau tot mai des pe pamant.
I placea ploaia, insa nu cand o prindea cand se plimba sau facea cumparaturi, i dadea toate planurile peste cap. Ofta si il privi, asteptand un raspuns.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|