|
|
04 Sep 2012, 22:19
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Zambi, deci se pare ca inca simtul pentru ghicit nu i disparuse. Rasufla usurata si apoi isi ridica privirea catre tanara, zicand:
-Nu nu cred ca ne cunoastem, insa eu..te stiu probabil din vedere, soimeanca, corect? Julieta, Sefa de Casa la Cercetasi. Spuse ea mandra acest lucru si i intinse mana fetei prieteneste, cum facea deobicei cand cunostea un strain, chiar daca pe tanara o stia din vedere nu putea sa nu se prezinte.
Isi scutura capul privind in sus, stelele isi facusera aparitia de indata si completau frumos peisajul, luna, noaptea, stele si tot ce se afla pe cer faceau un peisaj de nedescris, insa nici macar nu putea fi pictat. Cercetasei i placea sa picteze, insa nu orice, ci mai mult persoane din viata ei sau pur si simplu personaje din povesti. Mostenise talentul de la mama ei si nu avea sa se de-a inalturi fara sa-l accentueze si mama ei facuse la fel, de ce sa nu faca asta?
-Ma bucur ca spiritul pentru ghicit n-a murit, macar atat. Spuse ea zambind catre tanara soimeanca.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|