|
|
04 Sep 2012, 22:35
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui o spranceana cand observa ca nu i raspunse cand intinse mana si o retrase la loc, foarte bine, atunci nici nu avea sa-si faca de lucru cu el. Isi incrucisa mainile la piept cand el vorbi si zise:
- Insinuezi ca am mintea scurta? Permite-mi sa te corectez, Edmund! Nu ai de unde sa stii daca am sa-ti uit sau nu numele, deci nu vorbi in numele meu. Spuse ea, daca el era nepoliticos atunci si ea avea sa fie, insa intr-un mod politicos.(=))nu baga in seama, nu stiu ce am vrut sa zic)
Isi drese glasul si apoi il privi fix, defapt avea dreptate in legatura cu numele lui insa de ce sa-i de-a satisfactie? Isi incrucisa mainile la piept privind picurii de ploaie si zise:
-Curiozitatea a omorat pisica, nu cred ca vrei sa mori asa repede..sauu...vrei? Murmura ea dand usor absenta din umeri, amuzandu-se pe replica ei insa nu stia cum avea sa o ia el.
Isi aranja hainele pe ea atat si parul care era putin ud de la ploaie, insa Dumnezeu Ajuta ca isi gasise adapost sub acoperis, desi avea nevoie de o cafea calda in momentul acela.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|