Fabulous girls
|
04 Sep 2012, 22:35
|||
|
|||
Ema murmura un 'multumesc!' si lua o gura din suc. Ii placea sucul de dovleac. Si placinta. Si toate astea se intamplasera pe cand era boboaca.
Ii zambi iar Julietei, desi o privi mustrator o clipa. " Nici sa nu te gandesti. Am fost eu in pericole de moarte la viata mea, nu vad de ce m-as lasa de hobby-ul asta acum" chicoti ea. " Adrenalina ma tine in forma. O sa ajung ca atunci cand ma intreaba cineva cati ani am, sa-i spun semper 18." Rase iar, putin mai tare de data asta. Insa reveni, caci avea niste raspunsuri de dat, iar ea era cea care provocase intrebarile. " Toata scarta a inceput acum multi ani, cand eram in anul IV. Insa trec momentan de partea asta, chiar daca e probabil necesar sa-ti spun... Nu de alta, dar nu-mi convine sa te las in ceata. Am fost plecata anul trecut, pentru un an si inca putin. De fapt, iti mai amintesti cand ne-am intalnit prima oara? La lac? Atunci eram de doua zile inapoi la Hogwarts. Plecasem, deoarece urmaream niste piste ce-mi fusesera propuse. Niste piste care sa ma duca la cei cu care se inhaitase nasul meu... " Se stramba, pe masura ce se asculta. Suna aiurea. Suna... suna de parca ceva lipsea. De fapt, chiar asta era. " Cred ca m-ai bine incep cu inceputul, nu?" intreba ea amuzata, desi avea ochii usor distanti, fara sa vrea. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|