Keep calm and carry on
|
05 Sep 2012, 08:11
(This post was last modified: 05 Sep 2012, 09:31 by Katerina Hale.)
|||
|
|||
"Am impresia că noi două vom fi bune prietene." râse Şoimărţia. "Vrei să mergem la Lorzii Mierii ?Am poftă de vreo şapte baghete de zahăr.Fac cinste !"
Când spuse `fac cinste` o grămadă de elevi se uitau la ea salivând.Îşi dădu ochii peste cap,apoi îşi fripse o palmă peste frunte.Se încruntă,realizând că a se pălmui nu era o idee strălucită.Pe naiba,durea mai mult când o făcea singură !Şi desigur,asta o supăra.Avea un fel de relaţie cu ea însăşi.Mai uşor spus,se iubea singură.De obicei,se oprea în faţa oglindelor şi a ferestrelor pentru a se admira.Ce să faci ?Dragoste la prima vedere.Se întoarse către ceilalţi elevi şi îşi drese glasul.O da,avea să arate lumii cât de nebună e !De fapt,se ştia de mult asta,dar na... "Voi ce vă uitaţi,mă ?Îi fac cinste doar ei !Hai,jbenga,unde aveaţi voi treabă şi nu mai faceţi bale că-i dezgustător !" ţipă la mulţimea de elevi şi se întoarse către Zoey atunci când aceştia îşi reluau activităţile. "Scuze pentru întrerupere." zâmbi inocent bruneta. i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|