|
|
every family is happy in its own way
|
05 Sep 2012, 09:34
(This post was last modified: 05 Sep 2012, 09:34 by Michael Stark.)
|
|
Michael Stark
|
RP Posts: 204
Casa: Niciuna
Galeoni: 780
|
|
- Mike o privi pe Ophelia pentru câteva secunde, apoi se întrebă de ce el numai acum aflase că Ivy şi Kurt aveau să aibă un copil? Era pur şi simplu imposibil. o cunoştea pe Ivy, nu era ea genul de mamă, sau care măcar să stea în faţa unui copil fără să nu facă o faţa ca şi cum ar fii vomitat imediat.
Izbucni în râs, uitând complet de căzătură.
'Ivy nu e însărcinată,' pufni el. 'Ivy e orice, numai mamă nu. Ai să vezi, cu sigurnaţă e una dintre modalităţile lor de a face o glumă.
Se întoarse, privind-o pe Ophelia ca şi cum i-ar fii spus 'nu mai fii atât de naivă, draga mea', apoi începu să îşi facă cafeaua de dimineaţă cu o cantitate anormal de mare de zahăr. dacă Stark avea o dependenţă, aceea era zahărul. Dulcurile în general.
Când nu primea dulcuri sau Ophelia i le ascundea era un morocănos, nervos şi răstit care nu ştie să spună altceva decât 'Nu mă înţelegi, femeie!' şi 'Îmi place brânza'.
'Vei vedea, Ivy e perfect 'neînsărcinată',' continuă el, sorbind din cafeaua proaspăt făcută şi dându-i şi Opheliei o ceaşcă.
I look so good I might die
Give me a scotch. I'm starving.
|
|
Messages In This Thread |
RE: every family is happy in its own way - by Michael Stark - 05 Sep 2012, 09:34
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|