every family is happy in its own way
05 Sep 2012, 09:34 (This post was last modified: 05 Sep 2012, 09:34 by Michael Stark.)
  • Mike o privi pe Ophelia pentru câteva secunde, apoi se întrebă de ce el numai acum aflase că Ivy şi Kurt aveau să aibă un copil? Era pur şi simplu imposibil. o cunoştea pe Ivy, nu era ea genul de mamă, sau care măcar să stea în faţa unui copil fără să nu facă o faţa ca şi cum ar fii vomitat imediat.
    Izbucni în râs, uitând complet de căzătură.

'Ivy nu e însărcinată,' pufni el. 'Ivy e orice, numai mamă nu. Ai să vezi, cu sigurnaţă e una dintre modalităţile lor de a face o glumă.
    Se întoarse, privind-o pe Ophelia ca şi cum i-ar fii spus 'nu mai fii atât de naivă, draga mea', apoi începu să îşi facă cafeaua de dimineaţă cu o cantitate anormal de mare de zahăr. dacă Stark avea o dependenţă, aceea era zahărul. Dulcurile în general.

Când nu primea dulcuri sau Ophelia i le ascundea era un morocănos, nervos şi răstit care nu ştie să spună altceva decât 'Nu mă înţelegi, femeie!' şi 'Îmi place brânza'.
    'Vei vedea, Ivy e perfect 'neînsărcinată',' continuă el, sorbind din cafeaua proaspăt făcută şi dându-i şi Opheliei o ceaşcă.

I look so good I might die
[Image: knAot.gif] [Image: ordME.gif] [Image: wzOiJ.gif]
Give me a scotch. I'm starving.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: every family is happy in its own way - by Michael Stark - 05 Sep 2012, 09:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  family business Kurt F. Malfoy 20 3,302 16 Feb 2012, 15:29
Last Post: Kurt F. Malfoy