Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
normal is just an illusion
05 Sep 2012, 14:08
  • Ii puse o mana pe crestet,fara a apasa prea mult apoi ii dadu un bobarnac intre ochi si incepu sa rada. Sa il vada pe Victor,zicea el,dar nu stia catusi de putin la ce risc se expunea. Doar nu aveau sa ajunga ca Remus si Romulus,nu? Spera doar ca Frey sa nu fie lupoaica,sa ii creasca impreuna pana ce in final sa se dueleze pe ea. Ar fi fost atat de scarboasa toata acea esenta ca probabil ar fi varsat tot ce mancase in intreaga sa existenta. Doamne,ce scarbosi erau gemenii!

'' E un porc mai pervers ca mine,face experimente pe cadavre,locuieste unde locuieste,are o fixatie anapoda pentru organele mele intime - si jur pe sanii primei mele neveste ca vorbesc serios acum - se iubeste cu fi-mea,se culca cu prostituate si apoi le omoara si ... si e ciudat rau,manca-l-ar tata.''

Nu il vroia la el in casa,nu-l vroia in viata lui dar blondinul tot aparea,tot se strecura cumva. Aveau amici comuni,era Freyja la mijloc,serile in care se mai intalneau la vreun local,intamplator si el tot ii contesta talentele masculine iar Kurt ajungea sa-l trimita de unde se nascuse si statuse timp de noua luni. Da,era o persoana exceptionala.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: normal is just an illusion - by Kurt F. Malfoy - 05 Sep 2012, 14:08