Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
normal is just an illusion
05 Sep 2012, 14:14
  • Zambetul de pe fata lui Raphael se largi, devenind si mai diavolesc, daca se putea asta. Asa deci, fratiorul sau nu era deloc un tip cuminte. Acum era si mai interesat sa-l cunoasca, si sa devina trupa de soc. Pacat ca el era cautat de Azkaban si francezi. Il privi pe Malfoy, iar sclipirea din ochii sai intunecati reveni iar pentru cateva secunde.
    "Se pare ca familia asta are masculi feroce. Sau chiar si femele", comenta el, amintindu-si de mama lor, cu care probabil ca semanau.

Brusc, ii veni o idee, si se intreba daca Malfoy era atat de important incat sa il ajute.
    "Daca tot am ajuns la asta, ai putea sa-mi faci un favor. Francezii probabil ca inca nu si-au dat seama ca eu nu mai sunt de mult pe coastele azurii, aurii si maronii, insa in curand se vor prinde. Iar daca ajung in Marea Britanie, s-ar putea sa ma gaseasca destul de repede, si atunci ajung in Azkaban. Imputita treaba. Daca m-ai scapa de ei, iti fac si eu un favor"

i am death, the destroyer of world
[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo1_250.gif] [Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: normal is just an illusion - by Raphael Olivier - 05 Sep 2012, 14:14