|
Sunt singurel, bing bang.
|
05 Sep 2012, 15:28
(This post was last modified: 05 Sep 2012, 15:30 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Sufla scurt printre buze,uitandu-se putin absent pe ici,pe colo,de parca era prima oara cand venea in acel loc,de parca nu lucrase in acea dugheana timp de 3 luni,cu jumatate de norma si despartise vreo doua cupluri pe motiv ca primul tip era un afemeiat prost iar la a doua relatie,tipa avea silicoane 'expirate'. Nu ii placeau cuplurile,ii placea sexul. Nu ii placea fericirea,ii placea betia. Nu se impaca bine cu lucrurile serioase,fiind inca un copil.
'' Eu? Haha,eu sunt un germano-evreu britanizat care printr-o minune a aflat ca maica-sa,despre a carei existenta n-a stiut nimic de la nastere,e nevasta lui Malfoy. Si uite ca acum m-am pricopsit cu o avere imensa si abilitatea de a face orice vreau,in limitele normalului. ''
Incepu sa rada,simtind cum buza inferioara il cam manca,senzatie urmata de scarba fata de ritualul barbieritului,pe care il efectua des doar pentru a nu se lua sotia lui de el. Era imputit,betiv,lenes,semi-schizofrenic,un pic ( mai mult?) homosexual si lipsit de sens in viata. Fusese inchis de doua ori in Azkaban fiindca ii placea sa ucida cu sange rece. Aparentele inselau,intotdeauna.
'' Kurt Frederick Malfoy,la dispozitia ta,scumpule...''
Acum cu siguranta avea sa il iubeasca pentru mai mult decat tigari si bautura.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: Sunt singurel, bing bang. - by Kurt F. Malfoy - 05 Sep 2012, 15:28
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|