Thread Closed 
II.Diferentele dintre Incuiati si Vrajitori
05 Sep 2012, 17:56
  • Privi in jur si brusc auzi usa cum se deschide, se pare ca prima eleva care ajunsese era Evelyn, o saluta scurt printr-o miscare de cap si i facu semn sa se aseze unde dorea. Nu o deranja faptul ca i spunea Julieta la ore, deoarece fiind doar ele doua nu era o problema.
    Astepta sa vina toti elevii, desi stia ca mai aveau de venit insa nu mai putea amana lectia, trebuia sa inceapa caci orele erau scurte si treceau fenomenal de repede, dupa parerea ei.
    Isi arcui o spranceana si observa ca, Colin se indrepta spre ea si i pusese o intrebare despre pana.
    -Da! Adica am gasit zilele trecute una in banca, presupun ca tu ai stat acolo si ai uitat-o. Murmura ea zambind si apoi isi intoarse privirea catre poseta, lua in ea pana argintie de care zicea si i-o inmana, continuand:
    - Poftim, alta data fi mai atent! Murmura ea chicotind si apoi i facu semn sa se aseze. Se ridica de pe scaun si se plimba printre randurile de elevi, zicand:
    - Bun, putem incepe lectia. Dupa cum ati vazut si titlul de pe tabla, banuiesc ca sunteti cat de cat familiari cu el. Stiti cam care sunt diferentele dintre vrajitori si Incuiati, nu? Puteti da cateva exemple? Dat fiind ca a inceput Cupa Caselor, va vor fi acordate 10 puncte pentru prezenta si la fiecare raspuns depinde cat e de complet intre 10-40 de puncte.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: II.Diferentele dintre Incuiati si Vrajitori - by Julieta D. Thibault - 05 Sep 2012, 17:56