|
Sunt singurel, bing bang.
|
05 Sep 2012, 18:33
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Incepu sa rada. Nu il deranja ca Eric se gandea la Freyja,ci se mandrea ca fiica lui atragea atentia multor barbati. Oricum stia ca la cat de nebun era iubitul ei,toti ceilalti pretendenti ar fi murit incet,in chinuri.Inclusiv Eric. Fiindca stia cu ce baiat avea de-a face,stia ca erau gusturile ei si clar,clar nu ar fi fost de acord sa aibe de-a face cu acest domn.
'' O cheama Freyja. E scunda,blonda,cu ochii verzi si cu forme de femeie cum nu am mai vazut in viata mea. Iar sotia mea nu numai ca e 'hormonala',dar o suspectez ca va avea depresie post-natala,ceea ce inseamna,prietene,ca noi doi ne vom vedea mai des la un pahar. Poate nu ma voi imbata,dar cu siguranta voi bea. Si sa stii ca destinul e o prostituata mica si obraznica. Ghici? Sunt la a treia casnicie si trebuia sa fiu tata a patra oara daca pustiul din a doua casatorie traia. Dar n-a fost sa fie. Totusi,nimeni nu-mi poate contesta charmul aparte si masculinitatea. 3 copii in doi ani. E ceva..''
Ultima parte o zise ca pentru sine,mandru ca totul era in regula. Mandru ca experimentase tot felul de sentimente. Furie,durere,fericire,entuziasm,teama. Era un tata bun,asta era singura lui calitate. Asta,si privirea care putea hipnotiza pana si serpii. In rest,era ca Eric. Doar ca Malfoy avea multe de pierdut daca lasa sa iasa la iveala cine si ce era in realitate. Asa ca era prudent...uneori.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: Sunt singurel, bing bang. - by Kurt F. Malfoy - 05 Sep 2012, 18:33
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|