|
A smile is the prettiest thing you can wear
|
05 Sep 2012, 18:37
|
|
William Knight
|
RP Posts: 110
Casa: Niciuna
Galeoni: 1080
Slujba: Vanzator la "Vajthat Magic"
|
|
- Se incrunta privind pietricica.
"Uuum, nu. De fapt, eu am o tehnica pe care o folosesc de cele mai multe ori, si functioneaza. M-am gandit sa ti-o impartasesc." Mai intai incerca cu o piatra luata la intamplare, dupa care isi strecura mainile in jurul corpului firav al fetei, luandu-i mana intr-a lui cu tot cu piatra, exlicandu-i diferite chestii importante, legate de fizica.. si care trebuiau respectate pentru ca piatra sa se miste deasupra apei de cel putin trei ori.
"Acum incearca tu!"
O privi atent. Era atat de gratioasa, desi incerca sa arunce cu o piatra. Parea atat de mica desi probabil avea o inaltime ca a oricarei fete de varsta ei. O simtea ca pe o fata care iubeste. Se simtea tulburat, insa intr-un mod mai ciudat. Fiindca inima lui vroia sa se dezbrace de firele prin care pompa sange, iar stomacul lui facea nazuri..ori avea furnici care ii misunau pe burta..
Scuutura scurt din cap dandu-si seama ca era..indragostit.
"Sper ca nu sunt rosu la fata!"
Isi intoarse apoi privirea spre ea, cu ochii cat cepele, si inghiti in sec. "Am gandit cu voce tare?"intreba el, simtinfu-se cat se poate de penibil. Se putea asa ceva? El era cu siguranta unul din baietii care se faceau de ras in fata fetelor, si sfarseau prin a deveni foarte buni prieteni, fiindca erau considerati amuzanti. El era amuzant. Insa momentul acela nu fusese planificat..
~ the stars are veiled~
“I spend so much time thinking about all the answers to the problem …
that I forget what the problem actually was.”
![[Image: bj98p5.gif]](http://i49.tinypic.com/bj98p5.gif) .
Innocent liars member
Kate's cloneee :3
|
|
Messages In This Thread |
RE: A smile is the prettiest thing you can wear - by William Knight - 05 Sep 2012, 18:37
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|