Thread Closed 
A smile is the prettiest thing you can wear
05 Sep 2012, 19:18
Ema rase, fascinata de naturaletea cu care spunea glumele. Cu doar o clipa in urma, aproape incremenise ca reactie la cuvintele lui Darren. Ce se schimbase? Nu stiuse niciodata de existenta unor astfel de pericole. Iar apoi urmase miscare atat de maiestoasa, impunatoare si gratioasa. Ema rase din nou, amintindu-si.
Se gandi un moment la un raspuns adecvat, dar renunta si zambi. Fara sa zica un cuvant, Ema ii apuca incheietura si incerca sa i-o duca la spate. Se incrunta usor cand descoperi cat de puternic era baiatul, desi nu parea sa se incordeze intr-o rezistenta titanica. Ii elibera mana intr-un moment scurt, cu o strambatura vesela pe fata.
" Asta e singura chestie pe care o stiu. Si sincer, nu e prea folositoare cand vine cazul." Ema isi ridica mana, expunandu-si bratul. " Nu sunt prea... musculoasa... Cred ca as putea trece cu usurinta ca fiind vegetariana" glumi ea cu un ras firav. " Si oricum, prefer luptele magice mai degraba, desi ar fi minunat sa nu am parte nici de una, nici de alta" se stramba din nou. " M-am saturat de ele" adauga foarte incet, incat se indoia ca Darren o auzise.
Se intoarse sa-i zambeasca si ochii ii sclipira de curiozitate.
" Dar tu, Darren? Ce ai prefera? O lupta fizica, una mentala sau una magica?"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A smile is the prettiest thing you can wear - by Ema Snow - 05 Sep 2012, 19:18