Oh, God! Am I pregnant?
|
05 Sep 2012, 19:39
|||
|
|||
Alain statea infofolit intr-o patura si citea o carte exagerat de plicticoasa, dar singura pe care o avea (si pe care o furase dintr-o cafenea incuiata) cand ii intra pe geam patronusul in forma de liliac al lui Eric. Asta ori intrase intr-o belea mai mare ca el, ori era beat, ori vroia sa devina. Alain simti in oase o lene sora cu moartea si isi dori ca patronusul sa fie doar un vis urat. Dar nu, iar acesta incepu sa-i vorbeasca cu vocea lui Eric, spunandu-i, destul de incoerent, ca acesta e in spital.
Grozav. Facu un dus rapid si trase ceva haine pe el, contempland ideea de a se transfigura intr-o piatra si de a zace pur si simplu pe trotuar. Dar nu, avea un prieten in spital, pe care spera sa il gaseasca mort cand va ajunge acolo, pentru ca altfel va trebui sa il ucida el. Se opri in drum si cumpara doi trandafiri galbeni. E bine de tinut mine ca Alain ura spitalele, si nimic nu-l facea sa se simta bine intr-unul. Cu atat mai putin dobitoaca de la receptie care trebui sa completeze 1500 de formulare inainte sa ii dea voie sa urce scarile. Pleca bombanind, dorindu-si sa poata sa tortureze toti functionarii din lume. Si sa il omoare pe Eric, care nu avea nimic mai bun de facut decat sa viziteze spitale pe dinauntru. Cand intra in salon il vazu pe Eric intrins intr-un pat, putin mai palid si mai irascibil ca de obicei, certandu-se cu ceilalti bolnavi din salon. Asa le trebuia! Cine ii pusese sa se imbolnaveasca? "Mai taci din gura animal rapciugos" ii se adresa aruncandu-i cele doua fori pe patura. "Ti-am adus flori sa aiba ce iti pune pe piept dupa ce dai coltul" Se duse glont la geam si trase in laturi draperiile, apoi deschise geamul. Isi apinse pipa, ignorand complet faptul ca era intr-un spital. Ii privi pe ceilalti ocupanti. O tanara blonda, o fata roscata si un pustan care ii parea vag familiar. "Tu de-acolo." ii se adresa gesticuland inspre el cu pipa. "Te stiu de undeva?" ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|