|
A smile is the prettiest thing you can wear
|
05 Sep 2012, 19:49
|
|
William Knight
|
RP Posts: 110
Casa: Niciuna
Galeoni: 1080
Slujba: Vanzator la "Vajthat Magic"
|
|
- Si-ar fi dorit sa o multumeasca mai des. Asa se alegea si el cu elixirul vietii. Ii prinse fata in maini, incercand sa prelungeasca micul sarut. Dar nu vroia sa para ceva fortat. Lui ii placea naturaletea. Originalitatea. De ce trebuia sa fie atat de inalt? O prinse pe Ema in brate, ridicand-o. Astfel incat ea sa-si sprijine picioarele pe soldurile lui. Soarele batea spre ei, iar el intrerupse sarutul doar pentru a-si putea sprijini capul pe umarul ei.
"Nu-mi multumi. Mie.. doar imi face placere sa te vad zambind.. intelegi?!"
Ar fi imitat un vals pe acolo, insa era un prost dansator, si nu se dadea in vant dupa asemenea chestii. Mai bine i-ar fi pictat ceva, poate chiar chipul ei. Da. Sau poate un spectacol pe matura.. insa, daca ar fi facut asta.. mai mult s-ar fi dat in spectacol. Nu vroia sa arate ca un poponar. Mai bine statea cuminte.
"Esti atat de diferita.. fata de celelalte fete. Si desi nu pot identifica ce anume te face mai diferita, imi place."spuse acesta, ridicandu-si capul si zambind larg.
~ the stars are veiled~
“I spend so much time thinking about all the answers to the problem …
that I forget what the problem actually was.”
![[Image: bj98p5.gif]](http://i49.tinypic.com/bj98p5.gif) .
Innocent liars member
Kate's cloneee :3
|
|
Messages In This Thread |
RE: A smile is the prettiest thing you can wear - by William Knight - 05 Sep 2012, 19:49
|
Users browsing this thread:
|
|