|
05 Sep 2012, 23:23
|
|
Raphael Olivier
|
RP Posts: 191
Casa: Niciuna
Galeoni: 360
|
|
- Raphael se uita la noul venit ca si cum ar fi vazut o fantoma. Oh Doamne! Nu se putea! Chiar Alain Desmarais? Profesorul lui de la Durmstrang? Il cuprinse brusc un dor de vremurile din scoala, iar la vederea fostului sau profesor isi dadu seama ca ura si mai mult Hogwarts-ul. Probabil ca si pe Lexie, avand in vedere ca era profesoara acolo, dar vroia mai intai sa o cunoasca, si dupa aceea sa se pronunte.
"Da, mi-ai fost profesor la Durmstrang. Raphael Olivier", se prezenta el, dar nu se obosi sa foloseasca un "mi-ati fost". Nu ii placea sa se comporte foarte politicos cu persoane cu care nu mai avea de-a face.
Auzi remarca lui Pearl despre fumat, si ii trazni un gand, insa isi dadu seama ca nu avea tigari. Daca ii oferea cineva, mai fuma din cand in cand, insa asa ii era prea lene sa-si cumpere singur. Desi Alain fuma pipa.
"Dar voi nu sunteti chiar pe moarte ca sa nu puteti suporta", comenta el, realizand brusc cat de aiurea arata in hainele de spital.
i am death, the destroyer of world
![[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif)
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|