damn their killing, damn their lies
|
06 Sep 2012, 00:20
(This post was last modified: 06 Sep 2012, 00:26 by Eric Grimm.)
|||
|
|||
"Maica-ta ce mai e sluga preaplecata, si tu ocazional... Si ca sfat prietenesc, cand mai vrei sa defeci pe gura, abtine-te. Nu toti avem fetisuri ciudate."
De la mama din... Isi opri pana si gandul pentru ca aia era o imagine mintala pe care nu si-o dorea si nu o dorea nimanui. Prea tarziu. Ofta nefericit si se gandi la orice altceva. Ii multumi in minte lui Alain pentru ca i-a dat motiv sa deschida gura si sa vorbeasca. "Nu are cum sa ajunga inainte de ora aia pentru ca nu esti cel mai important om de pe pamant. Chiar daca tie iti place sa crezi asta, nu esti. In plus, e singurul om pe care il cunosc care poate sa vindece bijuteria aia pe care o ai. Si nu ma refer la aia, porc libidinos. Aia de pe umar." Se opri. "Imi urasc creierul in seara asta si imaginile pe care le produce. Iti dai seama cum ar arata?" Incerca sa ii spuna ca daca mama lui Eric nu il vrea pe Eric, sigur o sa-l vrea toata partea feminina din familia lui Alain. Si vreo doi barbati, se stie ca francezii sunt un pic pe partea cealalta. Toti. Incerca si chiar deschise gura, dar se trezi cu India atarnand de el pe sistemul "sprijiniti taranii" si incercand niste glumite cu ei. Se strecura de sub ea, ii ignora pumnul rahitic si se intoarse cu fata spre amandoi, scotandu-si tricoul din pantaloni. "Ca sa fiu sincer si Alain aici de fata poate sa-ti confirme, barbatii in general mai fac si chestii de genul asta cand sunt singuri." Isi cobori mana la nasturi si ii deschise unul cate unul pana cand i se puteau vedea boxerii negri. "Frate," ii zise Indiei ca si cum ar fi fost tovarasul lui de-o viata, "m-am iritat de la pantaloni si cred ca s-a facut mai nasol decat era cazul." Isi lasa pantalonii sa cada pana la genunchi si se pregati sa ii arate Indiei niste bubite inexistente de pe incheietura, tinandu-si degetele in talia lenjeriei. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|