Sunt singurel, bing bang.
|
06 Sep 2012, 12:08
|||
|
|||
Se gandi la Alain si la relatia lor de prietenie, care era neconventionala si salbatica. Se gabdi apoi daca ar putea ca frantuzul sa-i fie mai milt decat tovaras in scarbosenie si aproape il bufni rasul. Nu putea sa stie si ii spuse asta si lui Kurt.
"Va trebui sa il intrebi pe el, nu pot sa gandesc in locul lui. Nici el ni gandeste pentru el insusi, dar un raspuns tot trebuie sa aiba." Isi imagina cum il alearga o femeie gravida cu un fel de sapa sau ceva unealta in maini ca un fel de Fecioara Maria mai mult decat ******** si inca bine, combinata pentru efect stilistic si moral cu o Ioana D'arc facuta ***** de toate personajele din Les Miserable plus cocosatul de la Notre Dame. De data asta rase, simtind cum il dor muschii laterali de la efort. "Am avut de-a face cu femei nebune la viata mea, cred ca o sa ma descurc." Era incert dar optimist, mai ales stiind ca probabil nu avea sa se intample nimic intre el si Kurt. De fapt manca rahat, nu stia nimic, nici macar cand mancase ultima oara ceva. Sunt anorexic! Gandi razand ca boul. In plus daca se intampla ceva, nevasta bortoasa a barbatului nu avea cum sa afle nimic. ooc: scuze de eventualele greseli, sunt in tren si ma balangan bing bang! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|