|
|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 3.5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
06 Sep 2012, 15:14
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja il privi putin mirata pe Kurt. Vorbea de bine de Victor? Asta chiar era o noutate. Ultima oara el fusese ceva de genul: asta-i un demon, iar acum...e un om bun?
"Imi pare bine ca ti-ai schimbat parerea despre Victor. El nu e chiar atat de rau...de fapt, nu e rau deloc. E doar singur", spuse ea, oftand.
Aproape ca era la fel de singura ca si el. Insa ea avea 3 parinti -4, daca o punea, in toane bune, si pe Ivy la socoteala-, o avea pe India si Lexie. SI avea dragonii. Victor, pe de alta parte, o avea doar pe ea. Desi era prieten si cu Lexie si India, relatiile cu cele doua femei nu mai erau la fel de stranse ca acum mult timp.
Ramase impietrita cand auzi declaratia lui Kurt, si se simti vinovata. Ea nu ii putea spune ca il iubeste. Pur si simplu nu putea, si chiar daca incerca, buzele ei nu se miscau.
"Stiu", sopti ea, muscandu-si buzele.
Ar fi vrut ca subiectul sa se schimbe, fiindca nu se simtea deloc in apele sale, insa nu stia ce anume ar fi putut sa-i mai spuna.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|