i can wait
|
06 Sep 2012, 18:01
|||
|
|||
Colin rase.
" Oh, nu stiu daca si-a dorit sa ma lamureasca sau sa nu-mi uit radacinile, dar i-a reusit, indiferent de motiv" Il bucura sa auda ca si 'locul ei de bastina' din partea mamei era in Cardiff. Poate aveau sa se vada pe acolo. Era mai frumos cand iti petreceai o parte din zi cu cineva de varsta ta, indiferent de cat de mult iti iubeai si iti respectai bunicii. Uneori putea deveni pur si simplu prea plictisitor. Si asta nu ajuta pe nimeni. Hawk ar fi ramas bosumflat, zambind fals de fiecare data cand cineva il intreba daca era in regula, iar bunica lui i-ar fi simtit starea si s-ar fi simtit la randul ei prost pentru asta. Mai bine un strop de energie care sa-i ajute pe toti. Si acum ca stia ca si Arlin putea sa fie intalnita prin zona, avea sa se uite de doua ori la fetele ce pareau cunoscute. Dadu sa zica ceva, dar se opri, cu urechile ciulite. Ok, aia sigur erau pasii lui Filtch. Si numai de el si de blanoasa aia afurisita de Norris nu avea Hawkeye chef acum. Se uita in spate si murmura incet. " Nici nu stiu cine a facut asta. Haide!" Isi puse mainile pe umerii lui Arlin, dirijand-o usor pe coridor si in spatele unei armuri. Lasandu-se pe vine si lipindu-si spatele de perete, Hawk isi duse un deget spre buze, mimand sa pastreze linistea. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|