real eyes realize real lies
06 Sep 2012, 20:14
  • Dadu usor absenta si privi in jur, ca deobicei se simtea aerul familiar din magazin, insa mereu i placuse sa vina aici.
    Cumparatul mereu o relaxase, mai ales in momentele cand nu avea nevoie de nimeni ci doar sa priveasca niste produse si sa cumpere.
    Putea spune ca remediul pentru tristetile ei erau cumparaturile, ceaiul sau ciocolata calda, insa nimeni nu stia de asta, era rasfatul ei din cand in cand, cand se simtea mai mult neglijata sau pur si simplu obosita din cauza cursurilor.
    Isi arcui o spranceana si se intoarse spre tanara de langa ea, daca nu se insela o mai vazuse prin castel, insa trasaturile nu-i erau familiare.
    - Uhm, nu stiu. Probabil prin castel, sunt profesoara de Studiul Incuiatilor si Sefa de Casa la Cercetasi, Julieta. Murmura ea intinzand mana catre fata de langa ea, prieteneste desigur.
    Cercetasa era genul de persoana care se imprietenea repede desi multa lume o vedea aroganta, nu era deloc asa.
    Nu era nici o narcisista, insa nici nu se subaprecia la fel de mult ca altii, ea prefera sa lase la comentariile altora.
    - Cauti ceva? Spuse ea in cele din urma observand ca tanara scotocea prin geanta ca intr-o jungla.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: real eyes realize real lies - by Julieta D. Thibault - 06 Sep 2012, 20:14