|
06 Sep 2012, 20:39
(This post was last modified: 06 Sep 2012, 20:40 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi umezi buzele si stranse tare pe bagheta degetele subtiri si lungi, insa in acelasi timp murmura in gand o vraja pentru a le proteja, deocamdata asta era tot ceea ce putea face.
Isi intoarse privirea cand de la Ema cand la tipul acela care se pare ca venise sa ia cartea.
- Bine, facem asa. Tu o lasi pe Snow in pace si vom negocia noi doi, bine? Spuse ea privindu-l, iar acesta incepu sa rada.
- Imi dai cartea si scapati amandoua, nu e mai corect asa? Haide, Julieta, stim cu totii cat de veninos a fost tatal tau, sau nu e asa? Altfel de ce a ascuns de tine toata istoria familiei? Murmura el cu furie in ochii aceia verzi si veninosi.
- Nu e treaba ta. Spuse ea si apoi o lua la fuga, o lasa pe soimeanca acolo stiind ca tipul avea sa vina dupa ea si asa si fusese. O urmari dupa toate cotiturile, insa se ascunse dupa un colt si iesi apoi cand observa ca drumul era liber dar el aparu dintr-o data si o prinse de gat tinand-o sus pe perete, zicand:
- Of of, pustoaicele astea. Insa Julieta il lovi direct..la partea masculina si il rapuse jos, zicand:
- Of of, punctele astea sensibile. Apoi o lua la fuga.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|