real eyes realize real lies
06 Sep 2012, 21:34
  • Isi umezi buzele privind-o dubios prima data, insa lasa balta chestia asta, incerca din rasputeri sa-si aminteasca de ea. O vaga amintire i spunea ca o vazuse pe Aleea Nocturn, insa nu baga mana in foc pentru asta.
    - Daca imi amintesc bine, cred ca ne-am intalnit pe Aleea Nocturn, atunci cu Evelyn si Aylee. Insa se poate sa gresesc, nu am memorie vizuala asa buna. Spuse ea dand usor nevinovata din umeri, defapt in ultimele zile fusese prea ocupata sa se gandeasca la astea.
    Privi bratara, era superba si genul de bratari care le-ar putea si ea purta, o incantau felul asta de bratari.
    - Pot? Murmura ea si lua bratara putin in mana, aceasta lasandu-se intre degetele ei fine si lungi, i-o inapoie rapid fetei si continua:
    - E superba, am si eu una asa insa a mea are doar un pandantiv, un J de la numele meu. Spuse ea si i intinse mana sa o arate, era din aur alb iar J era de un rosu puternic, frumos care simboliza litera cu care incepea numele ei.
    Desi in cele mai multe situatii oameni isi dadeau foarte greu seama de numele ei insa intrebarile de genul curgeau mereu: Nu esti cumva din romanul "Julieta si Romeo"? Julieta e acel nume, al acelei fete care se afla in romanul "Julieta si Romeo" etc, tot felul de intrebari dinastea stupide insa era bucuroasa sa le raspunda.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: real eyes realize real lies - by Julieta D. Thibault - 06 Sep 2012, 21:34