|
|
06 Sep 2012, 22:03
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Se aseza la o masa, ea intr-un capat iar el in celalat. Defapt, el o descrisese foarte bine incat ramase masca. Se intreba oarecum daca el nu cumva o urmarise din umbra, sa stie tot ce face si ce i place, insa lasa la o parte gandurile astea. Nu trebuia sa fie nici suspicioasa si nici rautacioasa.
- Se pare ca stii multe despre mine, insa nu pot spune acelasi lucru. Gallagher, spui? Nu imi inspira deloc ce ai spus tu mai sus. Murmura ea si apoi facu o pauza, comanda doua cafele si continua:
- Defapt imi inspira putere, masculinitate si faptul ca, chiar daca incearca sa para sociabil si politicos uneori nu-i iese, insa in adancul sufletului e gata sa ajute pe oricine si...cam atat. Spuse ea si apoi multumi dintr-o privire chelneritei care le aduse cafelele.
- Insa e randul meu la interogatoriu, ce faceai tu pe o vreme blestemata ca asta afara? Sper sa nu imi zici ca iti dadeai cu bata in cap si mormaiai cuvinte ca "branza" si "paine prajita", nu am sa te cred. Spuse ea razand, chiar o amuza barbatul si incepea sa creada ca il judecase gresit, insa acum nu mai avea nici o parere despre el, inafara de lucrurile enumerate mai sus.
- Mi-ai cunoscut familia? Murmura ea curioasa.
OCC: Iar scrii mult, ANDA:-w
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|