|
06 Sep 2012, 22:26
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui o spranceana si isi incrucisa mainile la piept, era curioasa al naibii sa vada de ce voia cartea. Defapt, ce legatura avea el cu familia Thibault pana la urma? Dupa parerea ei, destul de multe daca voia cartea cu istoria familiei.
- Sunt unul dintre prietenii familiei Thibault sau mai bine zis fratele lui John... Murmura el ridicandu-se.
- Ce? Spuse cercetasa ramanand inlemnita acolo, unchiul ei? Adica nu nu, ca membrii familiei Thibault, adica ramasera doar ele.
Se aseza pe pervaz, isi puse o mana la frunte si incerca sa nu-si reaminteasca moartea parintilor, tipatul mamei inca i era viu in minte si durerea cu care ea murise. Se duse langa barbat si il prinse de roba aceea, scuturandu-l dur si zise:
- Daca minti, jur ca te blestem fara sa-mi fie mila ca imi pierd slujba de la Hogwarts sau titlul de Sefa de Casa. Spuse ea maraind scurt la el si apoi acesta se dadu din stransoarea ei.
- Nu mint, sunt Taylor Thibault, am fost dat mort timp de zece ani, insa se pare ca adevarul nu a iesit la iveala. Spuse el si se facu nevazut cu tot cu carte.
Cercetasa se prabusi la pamant ramanand parca intr-o transa repetand cuvintele lui " Nu mint, sunt Taylor Thibault, am fost dat mort timp de zece ani..ZECE ANI".
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|