real eyes realize real lies
06 Sep 2012, 22:35
  • Da si ei i placea numele ei, defapt o incanta insa nu avea sa spuna asta, nu era atat de narcisista.
    - Multumesc, la fel. Si Arlin e un nume frumos, rar intalnit si probabil de aceea imi place, imi inspira incredere, frumusete si curaj. Murmura ea in cele din urma, chiar i inspirau lucrurile enumerate mai sus, mai ales frumusete insa persoana care il purta era la fel ca si numele, draguta si frumoasa.
    -Imi plac lucrurile simple, singurele lucruri complicate si cu multe chestii sunt bratarile de tipul care le porti si tu, le consider unice si superbe, nu gasesti niciuna la fel in tot tinutul.
    Asa era, daca cautati nu gaseai, deoarece fiecare erau facute dupa un anumit model si erau unice, asta le facea speciale. Isi arcui instantaneu sprancele cand auzi ca era de la Ods, probabil i cunostea pe Ema si Colin, insa nu ezita sa intrebe.
    - Probabil il cunosti pe Colin..defapt, cine nu il cunoaste, corect? Spuse ea razand amintindu-si ca se distra copios pe seama lui, adica impreuna cu el. Si pe Ema, care observ ca e acum Sefa de Casa, isi merita pe deplin titlul desi si Agnes era buna, amandoua sunt la acelasi nivel. Spuse ea, poate ca mormaise prea multe insa zise:
    -[b] Scuze, vorbesc prea mult.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: real eyes realize real lies - by Julieta D. Thibault - 06 Sep 2012, 22:35