Thread Closed 
come home, sweetheart
07 Sep 2012, 00:07
  • Freyja intra inauntru dupa India, si ii asculta povestea. Pe care o stia deja. I se parea trist insa nu ceva neobisnuit ceea ce i se intamplase, si nu se putea pune in situatia ei. Simtea ca India mai ascundea ceva, insa nu stia ce. Si nu putea sa o intrebe asta. Dupa ce vrajitoarea tacu, simti ca era de datoria ei sa continue. Mai bine, ar fi terminat mai repede.
    "Pai, la mine e simplu. Azi am ramas singura in casa, si dintr-o data mi-am dat seama cat de aglomerata va deveni. Simteam ca ma sufoc si ca nu-mi gasesc locul, asa ca m-am decis sa fug. Nu la Victor, bineinteles, si nici la India. Asa ca daca vrei, as putea sta cu tine pana cand incepe scoala?"

O privi rugator pe Lexie, si spera ca aceasta sa nu ii poarte pica. Stia ca nu se purtase foarte frumos cu ea cand fusese iubita lui Kurt, insa atunci totul era nou pentru ea. Nu o suparase Lexie, ci faptul ca urma sa faca parte dintr-o familie in care 'mama' nu era prea pregatita sa fie 'mama'.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 05 Sep 2012, 14:34
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 05 Sep 2012, 15:07
RE: come home, sweetheart - by Freyja Maegan Guðríðr - 07 Sep 2012, 00:07
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 07 Sep 2012, 07:55
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 11 Sep 2012, 23:41
RE: come home, sweetheart - by Lexie Stryder - 14 Sep 2012, 22:14