|
|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 3.5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
07 Sep 2012, 16:14
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Sorbi putin din vinul demi-sec care ii fusese adus apoi o fixa pe Freyja cu privirea - o privire rece,directa,animalica. El nu avea suflet,deci nu avea cum sa ii gaseasca o asa-zisa pereche acestuia. Se incrunta,muscandu-si buza inferioara. Nu vroia sa tipe la ea. Trebuia sa ii explice,desi nesupunerea era ceea ce el detesta cel mai mult.
'' Imi placea de India din trecut. Acum e diferita fata de ceea ce eu iubeam odata. Dar asta nu te priveste. India nu e mama ta,noi nu suntem o familie. Eu si cu tine,da,suntem o familie. Noi doi suntem unul si nu voi lasa pe nimeni sa intervina intre noi. Nimeni!''
Avea un extraordinar sentiment de posesivitate fata de Freyja. Nu era ca si cum ar fi fost un obiect pe care-l cumparai insa mica fata-dragon era a lui. Era tot ce mai avea,singura creatura pe care se putea baza ca nu avea sa-l paraseasca desi fuga ei tragea anumite semnale de alarma. Cu toate astea,ar fi putut suporta mai usor ca ea sa nu ii mai vorbeasca un an sau doi decat sa se desprinda de el pentru o viata intreaga.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|