Thread Closed 
II.Diferentele dintre Incuiati si Vrajitori
07 Sep 2012, 21:09 (This post was last modified: 07 Sep 2012, 21:10 by Julieta D. Thibault.)
  • Asculta cu atentie raspunsul fiecarui elev, ca deobicei elevii i raspundeau clar si concis ceea ce o facea sa creada ca stiau mult mai multe decat ea, iar ea trebuia doar sa completeze golurile.
    Se puse langa calorifer si aseza bagheta langa ea, asculta ce avura de zis toti elevii si spuse in cele din urma:
    -Foarte bune raspunsuri si Colin bine punctat la transport, noi folosim Aparitia- Disparitia care e mult mai eficienta si usoara decat transporturile lor in comun sau masinile, care intarzie putin activitatea dat fiind ca de cele mai multe ori traficul lor e aglomerat. Noi putem ajunge la destinatie foarte rapid si nu avem nevoie sa cheltuim galeoni. O alta diferenta sunt banii, noi avem galeonii pe langa ei care au bancnotele sau monedele de diferite tipuri si valori. Am auzit raspunsuri foarte bune, de aceea Ochi-de-Soim vor primi 50 de puncte pentru raspunsurile eficiente din partea fiecaruia. Spuse ea zambindu-le in cele din urma, se gandi ce mai putea adauga pe langa ce spusesera ei asa ca se duse la catedra, se aseza si zise: Ati putea sa-mi dati exemple de medicamente care le folosesc ei? Si care pot fi radacinile medicinei, din ce e compusa? Spuse ea vrand sa faca o dezbatere sa auda opinia fiecaruia apoi avea sa completeze.- Insa inainte sa aud raspunsurile vreau sa va spun ca temele primite din lectia anterioara , facuta de fiecare in parte au fost foarte bune, o sa va inapoiez pergamentele la sfarsitul orei cu nota si punctajele fiecaruia.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: II.Diferentele dintre Incuiati si Vrajitori - by Julieta D. Thibault - 07 Sep 2012, 21:09