Discovering...
|
07 Sep 2012, 21:46
|||
|
|||
Ii elibera umarul, privind-o cu ochi mari se seriosi.
" Fanty, zau. Nu e asa. As fi facut asta pentru oricine, doar nu..." Se opri in mijlocul propozitiei. Realizarea il lovi ca pe un fulger. ' Oh, la naiba, Hawkeye, in ce te-ai bagat?' Ii venea sa-si dea singur un sut. Mda... Nu se gandise nici macar o clipa cum puteau arata gesturile lui in ochii unei fete singure. Asta era o problema acum. Brusc, se simtea murdar. Se simtea patat, de parca era cel mai periculos si mai nebun ucigas in serie. Hawk nu trebuise sa se gandeasca niciodata la astfel de scenarii pentru ca nu le credea posibile. Lui nu i se intamplau niciodata lucruri de genu'. Acum se parea sa i intampla, dar in cel mai nepotrivit moment. O privi pe Fantine cu ochi tulburi. Nu stia cum sa-i spuna si categoric nu stia cum sa procedeze. Era de parca urma sa o impinga de pe varful unei prapastii si apoi sa strige 'scuze!' in urma ei. Asta era atat de aiurea. Zambi stramb. " Fantine, uite..." spuse el cu seriozitate, dar se opri iar, gasindu-se in lupta cu propriile-i cuvinte. Trebuia sa fie sincer, dar delicat. Si n-avea nici cea mai mica idee cum putea sa faca asta. " Te rog sa ma ierti daca ma insel, insa cred ca tu vorbesti despre mine intr-un fel... ceva mai mult decat la un nivel amical. Si considera-ma un nesimtit si un insensibil, dar nu pot vedea ceva mai mult decat o surioara in tine. Ti-am spus ca suntem prieteni si pentru asta iti pun protectia si sprijinul meu pe tava, dar nu si genu' acela de dorinta" Se uita in alta parte, nevrand sa vada reactia pe chipul fetei, indiferent care avea sa fie aceea. Trebuia sa fie calm si sa se asigure ca Fantine era bine. " Imi pare foarte rau, sincer" murmura el, nesigur daca fata il auzise sau nu. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|