|
07 Sep 2012, 22:58
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Se privi si ea la randul ei, rochia de un rosu spre un roz pal era superba, simpla decorata insa total diferita de a Emei. In ansamblu sau mare erau la fel, doar decorate diferit.
Mereu i placuse simplitatea, iar asta era unul dintre lucrurile care i placeau. Isi duse mana la par, observa o coada lunga impletita si de-a lungul ei pusi crini mici, flori. Lua bagheta de pe jos si facu ca doua oglinde sa apara in fata lor. Ramase ca muta cand se vazu si zise:
- Singura data cand m-am machiat asa strident a fost..acum un deceniu? Insa culoarea rujului o folosesc. Spuse ea ducand mana la buze, un ruj de un roz pal care i contura buzele perfect. Incerca sa se miste insa rochia era al naibi de grea si simti o apasare la corset, ori se mai ingrasase ori era strans perfect.
- Inafara de faptul ca nu stim unde suntem, rochiile sunt stramte si incomode, totul e perfect...a da, si machiajul care e prea strident. Murmura ea in cele din urma si auzi brusc o muzica, muzica lenta si gratioasa, tot din Evul Mediu. Observa un ceas pe mana langa o bratara cu perle fine, se uita la el si observa o data inscriptionata:
- Suntem cu..o gramada de ani in urma !!!
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|