|
07 Sep 2012, 23:36
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Trase aer in piept, cum putea sa danseze cu el? Dat fiind ca acasa o astepta Artimei, ar fi vrut ca el sa fie printul cu care dansa si nu tipul asta, nici macar numele nu il stia, insa avea sa-l afle.
I venea mereu sa vorbeasca ca in Evul Mediu, probabil pentru ca ajunsera in dimensiunea aceea, insa fusese trezita din gandurile ei cand tanarul o lasa pe spate si apoi o ridica scurt, avand o mana pe talia ei zambi sarmant insa nu o indupleca cu nimic, il privea rece insa in acelasi timp rugator sa se duca la alta. Prima data in viata isi dorea ca tipul cu care dansa sa se duca la alta, weird..dar..asta era.
- Stii, eu nu sunt de pe aici, sir...? Murmura ea in cele din urma cu o voce calda insa in acelasi timp ragusita, dar soptita parca.
- Von Esse, William Von Esse, Lady Thibault! Spuse el in cele din urma, insa ramase cu totul socata.
De unde i stia numele? De ce venise aici, doar nu aveau sa danseze la nesfarsit, insa brusc partenerii se schimbasera, spre surprinderea fetelor Julieta ajunse la printul brunet, iar Ema la cel blond. Cercetasa se enerva in cele din urma si opri tot, pana si muzica se opri de spaima.
- Bine! Gata! Nu vreau sa dansez, nu vreau sa stau aici si vreau explicatii! Tipa ea ca sa se faca auzita. Insa barbatul blond, William se napusti spre tanara cu intentia sa o sarute, insa Julieta i tranti o palma peste obraz, aceasta facand contact cu pielea lui instantaneu.
- Asculta aici, sir Von Hesse, Von Esse, sau cum naiba te-o chema, nu indrazni sa faci asta altfel jur ca te desfigurez cu mana mea! Spuse ea nervoasa, iar acesta adauga.
- Dar..milady!
- Nicio lady, milady, Thibault sau Snow!
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|