fairytale...interrupted
|
08 Sep 2012, 12:11
|||
|
|||
" Nici asta nu neg" zambi el.
Ori Kurt era foarte bun la cititul oamenilor - desi inca nu-si dadea seama cum ii reusise faza cu boxerii - ori era cumva un talentat intr-ale Previziunilor. Era curios. Groaznic de curios. Acest barbat il intriga. Felul in care se purta, felul in care vorbea... Erau dubioase metodele lui si poate ca taman asta il facea curios pe Colin. " Intr-o vizita la matusa mea. Si sincer, pe aici am radacinile. In Cardiff, ca sa fiu mai exact, dar in prezent locuiesc la Londra" Inca mai pastrase ceva din accentul greoi, irlandez, insa cuvintele curgeau mai moale, asemenea britanicilor. " Iar tu nu pari de prin locurile astea. Am dreptate?" Ridica din sprancene. Faptul ca avusese dreptate in privinta instrumentului muzical ii daduse curaj. Poate ca avea noroc si o nimerea si pe a doua. Isi retrase mana, aruncand o alta privire spre unghiile barbatului, si o duse spre piept, incrucisand-o cu cea stanga. Kurt era un fumator. Deja ii venisera in minte cateva replici privind sanatatea lui. Dar se abtinu. Acest domn Malfoy era cu siguranta mai in varsta ca el, asa ca nu i se parea cinstit sa ii tina el morala. Hawk se apleca in fata. " Cum de ai reusit sa ghicesti chestiile de le-ai zis mai devreme? Esti vreun pasionat de psihologie?" isi manifesta el curiozitatea. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|