Discovering...
|
08 Sep 2012, 14:49
|||
|
|||
Alta persoana care stia sa deseneze. Si lui i-ar fi placut sa practice 'sportul' asta, dar era prea anti-talent. Rari pasul, gandindu-se la ce putea sa-i spuna.
" Pai, eu provin dintr-o familie de vrajitori originara din Cardiff. De fapt, mama mea s-a nascut acolo. Tata e din Belfast, asa ca tot prin Irlanda se duc radacinile mele" rase el. " Eu pe de alta parte, m-am nascut la Londra. Sunt singurul copil al familiei Rovson. Am fost mereu pasionat de lucrurile mai... deschise. De exemplu, imi place foarte mult sa ma joc, nu conteaza ce, de la Vajthat pana la fotbal, chiar daca nu am o constitutie atletica. Prefer sa stau mai mult prin aer liber, ca acum, si nu ma omor sa stau singur. E plictisitor. Si imi place sa cant la chitara sau sa ma uit la filme de actiune. Spre rusinea mea, imi place sa lupt pentru cauzele pierdute. Nu stiu de ce. Presupun ca sunt prea incapatanat." Ridica din umeri, amuzat. Probabil ca fusese cea mai directa descriere asupra propriei persoane pe care o daduse vreodata. " Sunt un pic cam prea banal..." marturisi el. " Mi-ar fi placut sa fiu capabil sa fac lucruri deosebite. De exemplu, exista o fata care mi-e ca o sora mai mare. O cunosc de cand eram boboc. Si ea e un animag; se poate transforma in bufnita. Presupun ca e grozav sa poti zbura... Si apoi mai sunt persoane care pot face vraji fara bagheta... Eu sunt pur si simplu prea banal. Nimic special... Alte curiozitati, domnisoara Tholomyes?" chicoti el. " De exemplu, care e culoarea ta favorita?" ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|