|
08 Sep 2012, 17:19
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O auzi pe Sally si incepu sa rada. Ah,ce-i mai placeau femeile astea mici si durdulii,cu parul roscat.pe care le lua mereu gura pe dinainte. Ce credea el? Ca Sally era numai buna de dat la caini dar ca era o gazda extraordinara. Orice persoana care-i dadea sa manance si ii oferea un pat cald - in care avea sa doarma singur,de preferat - era,din punctul lui de vedere,absolut ideala. Tocmai de aceea simti nevoia aproape vitala sa ii marturiseasca asta matusii. Iar ea doar se imbujora probabil si-i multumi.
'' Eu cred ca o sa am mult de lucru,scumpul meu. Nu am venit aici degeaba,pana la urma.'' rosti el rontaind coltul unei bucati de paine.
Ii facu semn lui Colin sa taca apoi lua borcanul cu zacusca si varsa jumatate din el intr-un bol mic pe care-l acoperi mai apoi si-l baga in dulap. Borcanul cu pricina arata superb,de parca o intreaga armata ruseasca ar fi vrut sa infulece din continut. Zacusca aceea era cam verde,cam puturoasa si cam veche. Sally era probabil una din femeile care colectionau lucruri si alimente prin camara si le scoteau la lumina doar cand acestea prindeau viata si incepeau sa tipe,suferinde fiind de claustrofobie.
'' Oare cum e sa-ti urle gemul din camara?'' intreba el scurt apoi ii facu semn lui Colin sa uite ceea ce tocmai spusese '' Oh,si privitor la camera,o putem imparti. Si nu,nu vei dormi pe podea. Daca as fi fost o domnita balaie si cu o statura feciorelnica,as mai fi zis sa te trimit pe canapea,ba chiar pe presul din fata casei. Dar suntem doi barbati in toata regula,deci n-ai de ce sa te rusinezi.''
Il batu scurt pe umar apoi scoase cateva pergamente din buzunarul interior al hainei sale si incepu sa le studieze,fiind inca atent la baiat. Ochelarii i se rezemau acum de nas,sporind acuitatea vizuala. Nu crezuse niciodata ca avea sa devina si mai chior decat se nascuse,insa stia ca trebuia sa corecteze cumva acest mic defect.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|