|
08 Sep 2012, 18:12
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Avea sa ii hraneasca cumva curiozitatea.Cu o doza mare si amara de adevar. Continua sa caute cu privirea cateva sticle de vin,destul de bune pentru a fi degustate iar in final se opri,intorcandu-se catre Grace. Nu stia de ce insa parca vroia sa-i zica tot. Parca era acolo o tangenta intre ei. Ii amintea de modul in care el si sotia lui se cunoscusera. Dar cu Ivy fusese ceva mai interesant,undeva la un nivel superior,aproape ...supraomenesc. O senzatie pe care n-o mai experimentase cu nimeni.
'' 14 aprilie 2004. Probabil tie nu-ti zice nimic. Dar atunci am fost condamnat la inchisoare pe viata in Azkaban pentru 20 de crime. Septembrie 2006. A doua condamnare,dupa evadarea din iunie 2004 si alte cateva zeci de crime comise. Iunie 2010,ultima condamnare,tot pentru crima. Evadare la mai putin de 24 de ore. Cred ca despre mine s-a scris mult.Defapt sunt sigur. Mai ales fiindca le-am aratat bresele din sistemul lor de securitate,ca un vrajitor poate fii si un canibal si ca au probleme mari privind siguranta cetatenilor.''
Si ii zambi cald,de parca nu s-ar fi intamplat nimic. De parca nu-i marturisise toate faptele comise,intr-o oarecare masura. Le uitase numarul,erau prea multe victime. Cert era ca mereu lasase o oarecare urma distinctiva,ca si cum s-ar fi semnat. Omuciderea era o arta,el era un maestru mai mare decat Rembrandt sau Da Vinci cand venea vorba de a ucide o persoana. Fiindca punea suflet,fiindca ii pasa de acel cadavru,de acel om. Totul se rezuma la felul in care mori. Si vroia ca fiecare crima sa fie de proportii biblice. Nu reusea intotdeauna,insa de fiecare data soca pe cei ce gaseau ramasitele bietilor oameni - fata de care el n-avea pic de mila.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|