Thread Closed 
fairytale...interrupted
08 Sep 2012, 18:18
Ridica o spranceana intr-o incruntatura usoara. Ok, trebuia sa invete si el smecheria asta cu ochi dulci. Asa putea scapa de o gramada de treburi. Sau macar le putea amana fara un scandal. Si - de ce nu? - putea sa forteze putin limitele si sa-si cucereasca si el domnita.
Urca treptele doua cate doua, apucand si eliberand balustrada in miscari repetate. Camera lui era a doua pe dreapta. Era destul de spatioasa si decorata baieteste, desi cam saraca in mobilier. Patul ce ocupa un spatiu destul mare, chiar vis-a-vis de fereastra. Pe peretele de langa usa era un dulap destul de vechi si o biblioteca cu vitrina unde, printre carti, se puteau zari agatate poze cu verii Rovson pe masura ce cresteau. Cea mai noua poza era adusa de Colin. Era o poza cu cativa colegi si colege de la Casa lui, toti cu zambete largi pe buze. Era de la finalul anului trecut, asa ca erau mai multe fete proaspete pe care Colin le cunostea, precum Rose, Agnes, Ema si Arlin. Opus bibliotecii, era un birou mic, incarcat cu hartii, carti si pene. Langa, se aflau cateva cutii si doua noptiere, iar pe covor, intr-un colt, se puteau zari cativa pufi gri.
Colin stramba din nas. Isi inlocui camasa albastra in carouri cu un tricou gri si lalau. Ii placea sa doarma in haine largi, chiar daca il faceau sa arate subnutrit si jigarit. Intr-un final, rase usor.
" Ah, nu-i chiar asa. In primii ani eram farsorul Casei. Am inceput sa ma potolesc cand am primit prea multe ore de detentie, altfel riscam sa ma mut acolo. De fapt, cred ca incepusem sa primesc detentie si pentru faptul ca eram prea mult la detentie" glumi el, ignorand faptul ca repetase un cuvant de atat de multe ori. I se parea ca dadea un efect dramatic. " Asa ca reputatia mea nu e cine stie ce. Cat despre prietena..." Ridica din umeri. " Merg in jurul unei fete si ma simt ca pe un camp minat. Incerc sa ma apropii delicat, sa nu grabesc lucrurile. Insa, ce-i drept, nu am mai simtit pentru nimeni ceea ce simt pentru ea. As sari in fata unei vraji pentru ea"
Traversa camera si deschise o usita a bibliotecii, luand poza cu membrii Soimi. I-o inmana lui Kurt si batu usor cu degetul pe chipul unei fete blonde, cu ochi de un caprui intens si cel mai dragut zambet din lume - asta daca era sa-l intrebi pe Hawk. Ii lasa poza ca sa o studieze si se intoarse langa birou, aplecandu-se pe vine. Se uita prin mai multe cutiute si scoase cateva baghete de susan. Alese doua si deschise fereastra, punandu-le pe pervaz. Apoi o inchise la loc.
" Lui Miremel ii place susanul, asa ca sa nu te sperii daca auzi la noapte ciocaniturile unei bufnite"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
fairytale...interrupted - by Kurt F. Malfoy - 08 Sep 2012, 11:02
RE: fairytale...interrupted - by Colin Hawkeye Rovson - 08 Sep 2012, 18:18