Discovering...
|
08 Sep 2012, 18:29
|||
|
|||
Ii zambi sincer.
" Mersi, Fanty! E foarte dragut din partea ta! Cred ca ai reusit sa-mi deschizi ochii" chicoti el. " Nu stiu daca o cunosti pe fata-bufnita. O cheama Ema. Ema Snow. Nu e foarte scunda, satena, merge apasat... " Rase usor, gandindu-se ca daca l-ar fi auzit, Snow l-ar fi pocnit peste ceafa. Asa functiona prietenia dintre ei. Se luau peste picior cu fiecare ocazie si se purtau complet normal cand ceva nu era in regula. Se iubeau frateste si se protejau unu pe celalalt. Rase iar, ducandu-si mainile in laterala cand isi primi raspunsul. " Trebuia sa-mi dau seama! Dar tot trebuia sa intreb. Cunosc un Cercetas caruia ii place galbenul, un Astropuf caruia ii place albastrul, un Soim caruia ii place verdele si un Viperin care se da in vant dupa culoarea rosie. Desi la ultimul e explicabil. Ceva legat de sange... In fine. Trandafirul meu?" Se gandi o clipa sa faca o gluma si sa zica ca era alb, abia inflorise si i-l ingrijea intr-o glastra. Dar Fantine era o fata, iar fetele pareau sa se priceapa incredibil de bine la a-si da seama unde incepeau minciunile baietilor cand venea vorba de dragoste. " Pai, trandafirul meu este inaltut, are ochi inteligenti, de un caprui adanc, par blond si matasos si cel mai frumos zambet din lume. Ma simt... Ma simt fericit alaturi de ea. Este o colega de Casa. Draguta, buna la suflet, firava si delicata" ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|