Thread Closed 
A smile is the prettiest thing you can wear
08 Sep 2012, 20:24
  • Sari in sus, privind-o zambind.
    "Oh, dar e perfect! Ar fi minunat sa locuiesc impreuna cu tine si familia ta. Sper doar sa le fiu pe plac"isi scarpina tampla, strambandu-se ingrijorat. De cele mai multe ori, parintii nu erau de acord cu prietenul fiicei lor. Mama lui nu fusese de acord cu fosta lui prietena. Fosta si prima. Il trezise la realitate, pe el, pe inima lui. Totul. Fusese orbit de singurtate, probabil.
    Se apleca la nivelul Emei, luandu-i mainile intr-ale lui. Era atat de frumoasa si divina.. unica. Nu intelegea cu ce putea gresi ea. Poate doar cu sentimente neimpartasite.. dar stia deja ca sentimentele erau reciproce.
    "Draga mea, tu esti tot ce mi-am putut dori vreodata. Esti, esti, esti.. perfecta. Esti su.."dar ridica mainile in aer, facand fata de Ma predau! si o saruta. Dragostea era singura cale de a o face sa inteleaga. Ce sa mai? O iubea si spera sa-i iubeasca si familia. Desi dupa cum o cunoscuse, era sigur ca nimic nu avea sa mearga rau.

~ the stars are veiled~
“I spend so much time thinking about all the answers to the problem …
that I forget what the problem actually was.”

[Image: bj98p5.gif].[Image: n4v60g.gif]

Innocent liars member
Kate's cloneee :3
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: A smile is the prettiest thing you can wear - by William Knight - 08 Sep 2012, 20:24