watch me prove you wrong
08 Sep 2012, 20:45 (This post was last modified: 08 Sep 2012, 20:46 by Colin Hawkeye Rovson.)
Colin ridica din umeri. Prea bine. Daca nu era nevoie de ajutorul lui, nicio problema. Oricum, nu era ca o closca sau ceva de genu'. Si tanarul arata oricum matur, probabil cu cativa ani buni mai mare decat Hawkeye. Asa ca de ce sa se bage ca musca in lapte si sa le poarte altora de grija? Si asa el nu era bun la asta. Se stramba in timp ce-si aminti ca acum ceva timp avusese grija de verisorul lui mai mic pentru o dupa-amiaza... Si se lasase cu un picior rupt... Mda...
Se intoarse pentru a-si vedea de drum, insa il observa pe tip coborand spre el. Avea un tricou cu un model ce nu-l intelegea. Aia era cumva o pata la baza lui? Misto! Eh, Soimeanul nu se pricepea la moda, dar mai auzise si el cate ceva. Adica el cunostea o fata care avea o rochie facuta din petice, iar toata lumea folosea cuvantul 'chic' pentru a o descrie. Ce o mai fi insemnand si asta... chic....
" Aa... Mersi, frate!" raspunse Colin, incercand sa se bage in seama. " Dar nu e matura mea... A mea e acasa, asa ca am imprumutat una din rezervele Hogwarts-ului" zambi el si ridica usor capul, punandu-si fara sa vrea in evidenta urechile ridicol de mari.
Ii stranse mana intr-o miscare ferma. Darren... Mai auzise numele asta undeva, dar chipul nu-i spunea nimic. Asta il deranja un pic. Adica el avea o memorie de elefant, isi putea da seama ca numele era cunoscut, dar nu stia de unde. Asta era jalnic! Sau poate ca era vorba de un alt Darren?
" Hawkeye. Incantat de cunostinta, Darren!"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
watch me prove you wrong - by William Knight - 05 Sep 2012, 19:46
RE: watch me prove you wrong - by Colin Hawkeye Rovson - 08 Sep 2012, 20:45