Discovering...
|
08 Sep 2012, 22:21
|||
|
|||
Se bucura pentru prietenul ei, era fericit si asta era cel mai important.Poate ar fi vrut si ea sa aiba pe cineva alaturi,dar poate ar fi prea dificil.Prea dificil, amintindu-i de ultima sa iubire.A fost frumos, dar tragic, de fapt ca orisice se intamplase in viata ei.
"Te inteleg perfect!Ceea ce simti!Iubirea e ceva minunat! Cand iubesti te transformi intr-un nebun,insa un nebun cu ratiune clara!Am trait si eu o poveste de dragoste...care sa afarsit prea devreme.El era incuiat, atunci nici eu nu aveam puteri magice, din cate credeam.Le-am descoperit abia la orfelinat...el ara mai mare decat mine, poate mult mai mare, 6 ani diferenta, insa ma iubea!Simteam asta!Eram indragostita de zambetul lui, de ochii lui,de saruturile sale, de surprizele mici pe care mi le facea,de trandafirii rosii de care nu uita niciodata.A decedat, s-a sinucis dupa ce tatal lui au murit de cancer, iar mama sa a inebunit de durere...Mi-a lasat un ravas de ramas bun...imi zicea sa il iert si ca ma iubit mult, sa am grija de mine si sa nu fiu trista, nu voia sa ma faca sa sufar...Il pastrez in gand mereu.Nu il voi putea uita nicicand..." Vru neaparat sa schimbe atmosfera si continua: " Ia sa-mi spuna Hawkeye, ce materia ii palce aici la Hogwarts?" ![]() ![]() ![]() Tutty frutty girl |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|