watch me prove you wrong
09 Sep 2012, 00:07
" Iar eu sunt un om mort" aproape ca striga Hawkeye, lasandu-si capul pe spate, invins.
Stia el ca ar fi trebuit sa insiste cu subiectul cand vorbise cu Ema. Incepu sa se panicheze. Dadu frenetic din maini, balmajind in continuu.
" Pai da, trebuia sa nu ma multumesc cu ce raspuns mi-a dat. Cand am intrebat de el, ma refeream la cum arata. Culoarea parului, a ochilor, o inaltime aproximativa pe acolo ceva, dar nuuu!... Eu intrebam cum arata, ea dadea in continuare cu angelic..."
Se stramba la ultimul cuvant.
" Ce poate un pusti sa inteleaga din angelic, ha? Eu unul ma gandeam la tipi blonzi cu ochi albastri, zau de nu! Ma gandeam la genu' ala care umbla mereu cu un trandafir in dinti si isi da bretonul intr-o parte cu o miscare de macho a capului. Neah... De ce sa fie lucrurile simple cand intreb eu? Nu, Merlin pazeste! Pentru Ema are un look angelic care iese din limitele normalului..."
Intr-un final, se opri, privind cu ironie spre iarba. Poate ca era putin nebun. Doar putin. Se uita iar la tanar si isi stramba buzele intr-o incercare de scuza patetica.
" Uite, frate, imi pare rau. Am crezut ca ai alte intentii"
Cand va afla Ema, il va pocni peste ceafa.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
watch me prove you wrong - by William Knight - 05 Sep 2012, 19:46
RE: watch me prove you wrong - by Colin Hawkeye Rovson - 09 Sep 2012, 00:07