|
09 Sep 2012, 15:12
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja isi intoarse capul si ii zambi lui Hawkeye, si apoi se intoarse spre India. Nu stia daca sa ridice mana sau nu, insa avand in vedere numarul mare de puncte pe care Ochii-de-Soim il castigase, se decise ca trebuia sa vorbeasca mai mult.
"Dupa cum stiti, eu am o pasiune pentru dragoni.", raspunse ea. Ezita o clipa, si continua, hotarandu-se sa nu mentioneze si faptul ca s-a nascut in cuibul unui dragon: "Ma simt atrasa de ei de cand eram mica. Mi se par creaturi fascinante, pentru ca sunt diferite de celelalte reptile. Pot sa sufle foc, si sunt foarte protectori cu puii lor. Sunt foarte multe specii si culori, si au marimi impresionante. Si mai ales, faptul ca Incuiatii nu stiu de ele, este cel mai bun lucru. Nu mi-ar placea ca ei sa afle de existenta lor si sa-i captureze, sau ceva"
Rostise propozitiile repede, aproape sacadat, si fu pe cale sa se inece, insa se opri la timp, si se aseza la loc in banca. Chiar daca India ii era profesoara, tot se simtea aiurea sa vorbeasca cu atata lume prezenta.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|