Discovering...
|
09 Sep 2012, 16:43
|||
|
|||
Il intrista sa auda despre tragica poveste de dragoste a Cercetasei. Nu era sensibil la chestii de genu' precum o fata, insa nu se vedea in rolul de dur. Pana la urma, unui barbat nu ii era interzis sa nu-si arate latura sentimentala. Da, nu era de bun gust sa planga la vederea unui fluture strivit, dar nici sa ramana stoic si indiferent in fata zecilor de morti. Calea de mijloc era cea mai buna.
Isi dori sa-i spuna o vorba de consolare Fantinei, insa aceasta chimba subiectul mai repede decat isi lasase el timp. Ii era recunoscator din nou. In fond, erau doi copii si trebuiau sa abordeze subiecte vesele. " Ok, cu asta m-ai pus in dificultate" rase el. " E o intrebare grea, ma vad nevoit sa recunosc." Isi prinse barbia cu mana dreapta, incruntandu-se usor in timp ce se gandea. Lui ii placea miscarea. Si ii placeau animalele. Si ii placeau misterele... Probabil ca era mai bine sa raspunda bazandu-se pe astfel de detalii. " Cred ca imi plac Cursurile de Vajthat si Grija fata de Creaturile Magice. Asta gen' foarte mult. Altfel, cred ca imi place cate ceva din fiecare materie... Adica, nu stiu, imi plac si orele de Potiuni, chiar daca mi-as dori sa am ceva mai multa pricepere la ele. Dar tie?" ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|