|
|
09 Sep 2012, 17:32
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Ema, care pana atunci statuse tacuta si privise cu ochi neutri schimbul de idei dintre Freyja si Hawkeye, ridica si ea mana. Profitase de timpul in care ceilalti elevi vorbisera pentru a se decide in Hipogrif si Phoenix. O atrageau ambele creaturi, poate si din cauza ca i se pareau foarte nobile.
" Mie imi plac hipogrifii" spuse ea cu hotarare, de parca incerca sa se convinga pe ea insasi ca asta era cea mai buna decizie. " Mi se par foarte estetici, ca sa zic asa, iar eu una nu ma pot arata cu adevarat pasionata de o creatura a carei infatisari nu ma atrage macar putin. Consider hipogrifi un simbol pentru noblete si onoare, fiindca sunt creaturi puternice si mandre. Si de asemenea, le apreciez manierele si respectul de sine. Stiu ca pentru a te apropia de unul, trebuie sa-i arati respectul pe care il porti."
Hipogrifii pareau sa fie semnul de egalitate in mintea Emei, un exemplu de urmat, in ciuda faptului ca erau niste creaturi magice. Pana la urma, si vrajitorii tot asta erau, doar ca puteau vorbi si purtau haine.
Se intreba daca avea sa intalneasca vreodata un hipogrif... Ar fi fost frumos sa vada asemenea creatura mai de aproape.
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
Messages In This Thread |
RE: » Lecţia I « - by Ema Snow - 09 Sep 2012, 17:32
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|